Budapest sightseeing & rejseguide

Byen Budapest er et fantastisk sted at basere selv for sightseeing i byen og ture til omgivelserne. Skab din egen tour pakke Ungarn med udflugter fra Budapest til sådanne steder som Balatonsøen, Eger vinby, Godollo Palace, Donau Bend og mere. Vælg fra et udvalg af regelmæssige busrejser eller private guidede og drevne ture eller flytrafik med Bravofly.

Sightseeing dag ture er rigelige i Ungarn! Budapests centrale beliggenhed og nærhed til historiske seværdigheder, middelalderbyer og naturlige skatte, gør hovedstaden et godt udgangspunkt for din dagsture. Med en bred vifte af private ture og busture der meget at se for alle typer af rejsende. Start med højdepunkterne i Budapest tur til orientere dig med byen, herunder Heroes firkantet, Matthias Kirke, panoramaudsigt fra Fishermen Bastion, og som en mulighed, du kan tilføje-på et besøg i Parlamentet Palace. Andre ture fra Budapest du kan overveje kunne være den walking tour af Pest, rundtur i det jødiske kvarter, besøg på Gellert Thermal Bath, eller en tur med charterfly speedbåd. Om natten tour de Budapest byens lys derefter en ungarsk folklore show i en traditionel restaurant eller på en båd.

Udforsk de historiske byer langs en af de mest fantastiske strækninger af Donau-floden med en lokal tour guide. Donau Bend tur fra Budapest tager dig til de historiske byer Esztergom, Visegrad og Szentendre. Den middelalderlige by Esztergom er fødestedet for den første ungarske konge St. Stephen. Besøg Visegrad Citadel på toppen af bakken. Denne tidligere kongelige palads blev bygget i renæssancestil af kong Matthias i det 15. århundrede. Der er en smuk udsigt til Donau Bend hvor floden bryder gennem bakkerne. Szentendre er beliggende langs floden Donau med bakker i baggrunden tiltrækker beboere og besøgende for aldre.

Tag en dag udflugt fra Budapest til den ungarske hav, der er Balatonsøen; den største sø i det centrale Europa med dets naturlige omgivelser og smukke landskaber er det blevet en stor turistattraktion region i Ungarn. Gå rundt Balatonfüred, i pæn hovedstad i den nordlige søbred. Besøg den nærliggende Abbedi halvøen Tihany; fiskerhuse huse cirkel kirken giver en atmosfære fra århundreder siden. På vejen stopper at besøge Herend at se porcelæn kunst, der er berømt i hele Europa. Hvis du har mere tid at tage en kort pause tur og tilbringe et par dage afslappende i en af de mange spa-hoteller.

Skriv et svar