Maldiverna helgdagar: komma närmare naturen

Maldiverna helgdagar är för alla åldrar. Om du har små barn bör inte gå miste om att titta på havsdjur och korallrev i livfulla färger. De kommer säkert att vilja titta på hur fiskar njuta av vattnet. Om du vill delta i roliga vattenaktiviteter och du inte har fört din egen utrustning, kommer anläggningen att vara en att ge det.

Några av de anmärkningsvärda stränderna i Maldiverna är Nika, Banyan Tree Island, Cocoa Island och Kuda Bandos Island. Det finns många aktiviteter som du kan delta i dessa stränder som snorkling, dykning, vindsurfing eller helt enkelt ta en promenad som du tittar på solnedgången. Det finns också kurser orterna som genomförs på många olika språk. Du kan också gå för en sightseeingtur under vattnet genom att kliva ombord på Whale Submarine. Ubåten är luftkonditionerade och komplett med mat och vatten. Du kan titta på olika arter av fiskar och korallrev direkt från bekvämligheten av ubåten.

Fiske är också en spännande aktivitet i Maldiverna och det är här du kan fånga barracuda, ekorre fisk, kejsare och snappers. Om du föredrar djuphavsfiske en båt tar dig till de yttre atoll rev så att du kan vänta på din nästa stora fångsten. Detta görs vanligen på morgonen. Den bästa delen om denna verksamhet är att du får laga fisk du fångat.

Den bästa platsen för sightseeing bortsett från stränderna är Male, huvudstad i Maldiverna. Här kan du se massor av historiska platser och köpcentra där autentiska maldiviska slöjd säljs. Du kan också bege sig till den lokala marknaden där du kan hitta färsk frukt och grönsaker. De finaste restauranger som serverar skaldjursrätter kan också ses i denna imponerande plats.

Skriv et svar